16.08.2005 г., 7:39 ч.

Невидим 

  Поезия
776 0 2

Срамно е да поглеждаш назад

с поглед, пълен с уплаха.

Нали ти спретна този парад

и ми почерни живота?

 

Нищо не струват сега

твойте сълзи и стенания;

падна ти в мойте очи

с лъжливите си обещания.

 

Сам си сега и ще бъдеш,

винаги вече ще бъде така,

защото ти просто не можеш

да обичаш всяка жена.

 

Може да се заблуждаваш

Да си мислиш: "Тя ще прости!"

Но дори и да се надяваш,

Ти си невидим за мойте очи!

 


15.08.2005

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е хубаво.БРАВО!
  • Като снимка мна отиващите си чувства, на болката и обидата в душата ти. Харесва ми!
Предложения
: ??:??