3.08.2010 г., 22:43 ч.

Невидимо долита любовта 

  Поезия » Любовна
624 0 3

 

 

                     Невидимо долита любовта

 

 

Когато невидимо долита Купидон със своя лък 

той никого, никого не пита и пуска своята вълшебна стрела,

сърцето изпълва се с трепет, копнеж те изгаря  по далечен блян,

че ти си ранен в сърцето от любов с вълшебна стрела...

 

Любовта никого не пита защо долетя с пролетта,

с аромата на рози се вплита и терзае моята душа...

Погледни ме с онзи поглед, който кара кръвта да закипява...

и аз ще остана вечно пленена, изгаряща от любовта...

 

            В живота при теб като звезден дар долетях,

подарих ти сърцето – с вяра, надежда, любов...

Запази, запази  в  сърцето тази любов толкова нежна,

аз ще бъда за теб все така Рая, а райската ябълка-

ти за мен ще откъснеш...

 

            Когато Купидон долита невидимо със своя лък

той никого, никого не пита и забива в сърцето -

най-сладката стрела... не вярвам любовта да угасне,

като пламък ще свети в нощта... защото невидимо  долита

при нас любовта...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любо,Дияна благодаря ви за топлите думи...
    Любовта никого не пита защо долетя с пролетта,
    с аромата на рози се вплита и терзае моята душа...
  • Поздрав и от мен Харесах го
  • Катя улучила те е стрелата явно и ябълката от Адам ще искаш......Чуда се ако стой дали в света нещо ще се промени....Затова любовта при нас долита... невидимо долита и не пита иска да ни промени!!!Поздрав!!!
Предложения
: ??:??