22.07.2017 г., 15:50 ч.

Невидимото се вижда 

  Поезия » Свободен стих
676 0 0

 

 

Това са очи, погледнали душата,

път, водещ към усещането - щастие.

Това са случки, изпълнили мечтите.

обещания без клетви и думи.

 

Това е поглед отвъд всичко,

отвъд приказките и реалностите.

Това са светулки, осветили гората.

Любови с теб и любови за теб.

© Небе Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??