Това са очи, погледнали душата,
път, водещ към усещането - щастие.
Това са случки, изпълнили мечтите.
обещания без клетви и думи.
Това е поглед отвъд всичко,
отвъд приказките и реалностите.
Това са светулки, осветили гората.
Любови с теб и любови за теб.
© Небе All rights reserved.