4.04.2008 г., 17:59 ч.

Невинен до доказване на противното 

  Поезия
560 0 6
Черен мрак е в душата, без дъх останах аз сега,
като гръм ме удари истината за това,
всъщност, ти си бил един лъжец,
по-лош от дявола си, знай, и превърна в АД моя РАЙ.
Ти уби сърцето ми, ти уби детето ни, а от всичките страни чувам:
Невинен до доказване на противното!
В ада ще гориш, даже да изгориш, ще си платиш.
Може тук на земята ти да си невинен, но горе в небесата
жестоко си сгрешил.
От гняв и болка сърцето ми тъжи,
а детето ми в гроба лежи.
Някога ти беше най-добрият човек
и до днес не мога да разбера какво се случи с теб.
Завист ли завладя твоето сърце или просто дявол те обзе.
Ти в убиец се превърна, за пари го направи,
сърцето ми без жал предаде и уби дъщеря ни.
Тебе зло те е създал - ти не си човек,
жив ще гниеш в пръстта, без да има лек.
От тебе ще се скрия аз някъде далече,
за да не мога да те видя никога вече.
За хората аз ще стана инкогнито,
а ти за тях ще си останеш
Невинен до доказване на противното!

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма за какво,Елица.Това което съм написала не ми се е случило(и Слава Богу) Благодаря ти все пак
  • Тъжно е, но има нещо неизяснено - с убийството на детето.
    Поздрав за споделеното с нас.
    Искрено ти съчувствам, Ванеса.
  • Много тъжно
  • Всички пишем,каквото чувстваме
  • Аз не искам да звучи достоверно.Така съм го почувствала и съм го написала
  • Извинявай,но момиче на твоите години да пише:
    " От гняв и болка сърцето ми тъжи,
    а детето ми в гроба лежи."
    просто не ми се връзва,а и няма как да звучи достоверно,и да разчувства..:
Предложения
: ??:??