14.12.2011 г., 9:43 ч.

Невлюбена 

  Поезия
597 0 8

Невлюбена

 

Повярвай ми, че влюбена не съм.

Не губя си разсъдъка по тебе,

не давя се в очите ти насън.

Невлюбена съм, дявол да ме вземе!

 

Повярвай ми, не мисля си за нас

и песните в главата ми замряха!

Заглъхна даже страдащият глас,

че шансовете ни до днес умряха.

 

Невлюбена, но няма да се спра,

в прегръдките ти нежно да копнея -

парчетата душа да залепя

и твоята любов да доживея!

 

© Десислава Вълова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??