11.11.2014 г., 7:42 ч.  

Невлюбване още 

  Поезия » Любовна
424 0 2

очите му са безкрайност
две лилави фунии
които те всмукват
до черно
ти се вкопчваш в ръба им
удивен да разгледаш лицето му
но то няма значение
и се плъзваш навътре
надолу

политаш

пропадаш

потъваш

разтваряш се
във вселената

© Павлина Гатева Всички права запазени

Публикувано във в-к Уикенд 2-8.12.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??