24.03.2018 г., 1:03 ч.

Неволи 

  Поезия » Хумористична
402 1 4

                 Не искам да съм вечно енти,

                 във твоето сърце огромно.

                 Прибрало всякакви агенти,

                 ухажващи го главоломно.

 

                И вчера точно пред вратата

                нарочно даваш го в разкрач.

                Съседът мери ти снагата

                със поглед точен на шивач.

 

                На всеки срещнат се усмихваш,

                подхващаш разговори разни.

                Очи въртиш, а после прихваш,

                разбираш, че това ме дразни.

 

                Но моля те, смили се малко

                и аз от майка съм роден.

                Ще бъде много, много жалко

                да хвана влака някой ден.

                

                 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,Албена и Марги!
  • Просто е контактна! Обича да флиртува, да се забавлява. Защо не се включиш? Може би ще и бъде толкова забавно с теб, че няма да поглежда други...
  • Ех,Хари,ще бъде жалко ревността да убие любовта! Поздравления за искрения стих!
  • Така е,Ани!В началото всички са добри!После бавно пълзят към врата ти!
Предложения
: ??:??