22.06.2018 г., 21:10 ч.

Неволите на Камен 

  Поезия » Хумористична, За деца
632 0 7

                 Камен бабиното внуче

                 все край печката се суче.

                 Все очите му в тигана,

                 там цвърчи каймата смляна.

 

                 След минута, даже две

                 тя ще стане на кюфте.

                 После с питка и млекце

                 то в коремчето ще спре.

 

                 Стига с тез кюфтета мазни,

                 майка му отзад се дразни.

                 Виж си бузите, дупето!

                 Заприлича на прасето!

 

                 Баба ти е най-виновна,

                 че те храни като вол.

                 Днес ще бъда безусловна!

                 Утре само карфиол!

 

                 Камен гóрко се разплака

                 и потече му нослето.

                 Баба в мигом без да чака

                 си го гушна до сърцето.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??