23.07.2024 г., 14:41 ч.

Неволно 

  Поезия » Гражданска
85 0 0

Ако някой си ранил

без дори да подозираш,
неволно си подценил,
че с тъга сърце раздираш.

 

Потърси отново път
към душата наранена
и стаен потаен кът,
за молитва просълзена.

 

Само с вярата в добро
болката ще се покае
и ще свие пак гнездо,
грешката ще осъзнае...

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??