20.02.2005 г., 21:12 ч.

Невро-Лингвистично-Програмиране 

  Поезия
971 0 1

 

 

Настихосбирках се,
поглъщах думите
като гладно прасе,
уригвах гласните
и се
нстхсбркх.
Във междугазието
изхвърлях упражнения
на-таз-кебапени,
във паузите гонех мýзи
или рояк мýхи мен
все в гз.

Не ставам за мезе.
Сега в безвремието
обезкосмено
съм
настихосбъркан праз,
нстхсбркн прз.

Невро-лингвистично-програмиране.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • в прав и обратен ред
    и завоите на паузите
    пропукани от многозначност
    и липсващи гласНИ
Предложения
: ??:??