2.05.2010 г., 20:28 ч.

Невяста Христова 

  Поезия » Друга
432 0 0

От слънцето си взела светлина,

от майката земя – топлина,

от Бога Всемогъщи – любовта.

Бъди сол на земя.

 

Да, тук и сега

всеки да има това,

което всемогъщият каза:

Чистота, сърдечност една.

 

 

 

 

Дар от небе.

© Доми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??