4.11.2008 г., 19:20 ч.

Невъзможна любов 

  Поезия » Любовна
761 1 3

Обичам те, но нямам право да го казвам!

Желая те, но нямам право да съм с теб!

Преструвам се, че аз без тебе мога.

Усмихвам се, но плаче моето сърце.

 

Невъзможната любов и двама ни разкъсва.

Невъзможно е със теб да се обичаме.

Животът пожела ти да си със друга,

а нощем до мен да ляга друг!

 

© Дафи Сидова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??