26.07.2008 г., 9:55 ч.

Невъзможна любов 

  Поезия » Любовна
624 0 5

Невъзможна любов

Невъзможна любов
в този свят съществува,
когато, когото обичаш,
друга целува.

Но понякога
нещата стават така,
че съдбите и двете
се преплитат в една.

Звездите безбройни
се сливат в звезда,
а слънцата в очите
осветяват нощта.

Любов и измама
в тоз свят все се случват,
но второто е за тези,
що все не сполучват.

И още куп сълзи,
изплакани на нечий гръб -
те самотата ли убиват,
или я превръщат в скръб?



© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??