3.02.2008 г., 13:26 ч.

Невъзможна мечта. 

  Поезия » Любовна
588 0 1

                                       Невъзможна мечта
Болката вече не боли,
душата спря да кърви.
Споменът малко по малко отшумява,
с бъдещето отива си той.

Лицето ти - не си го представям.
Устните ти не сънувам.
Сърцето ти - отрeкох се от него.
Спрях да вярвам в една мечта.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??