Невъзможната среща.
Ескалиращ въпрос.
Вината – гореща.
Ъпгрейднат откос.
Залъгалка за глухи.
Мистерия вик.
Остриетата – сухи.
Жестокост на пик.
Недогонени страсти.
Асцендент нерешим.
Театрални контрасти.
Артистични под грим.
Самотата на дните.
Режисури – реки.
Епизоди сърдити.
Щекотливи шеги.
Архивиращо време.
© Светличка Всички права запазени