21.02.2007 г., 16:53 ч.

Невъзможно 

  Поезия
565 0 1

Нарисувай ми с очи светлината,
подари ми миг от вечността.
Потърси рая на земята,
погали заради мен реалността.

Загаси пламъчето в моите очи,
преброй звездите на небето.
Оплети радостта си в моите коси,
погъделичкай с целувка сърцето.

Вземи цвят от тъмнината,
изпей песента на любовта.
Намери красивото в грозотата,
подари ми мелодията на една сълза.

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Един от най-добрите стихове, които съм чел тук...браво
Предложения
: ??:??