24.07.2007 г., 23:21 ч.

Невъзможно е... 

  Поезия
803 0 0
 

Дъжд вали...                

Не, това са сълзи...

Защо ги проливаш ти...

От мъката ми...

Недей така не се мъчи... аз дори не заслужавам твоите сълзи

... искам сърцето ти да разбере защо проливам тези сълзи...

Не ги заслужавам, моля те, не плачи...

Искам да сме заедно, разбери...

Стига... престани...

Но искам те аз...

любовта ни невъзможна е, запомни...

Защо съдбата наказва ни така...

не можем да бъдем заедно до края на света...

ох...

стига, примири се вече... Това е краят ни...

проклет живот... искам да знаеш, че те обичам, запомни...

нека спрем до тук... помисли

в главата ми си само ти...

не искам вече да те боли...

искам те...

оо, стига вече, приеми...

трудно ми е, разбери...

толкова беди, толкова лъжи, толкова сълзи...

това е края ни, нали...?

да, най-накрая го приеми...

не искам да го приемам... знаеш, че те обичам, нали...

да, но любовта ни невъзможна е, разбери...

            Елена Захариева

© Елена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??