6.02.2009 г., 8:36 ч.

Невъзможно е от теб да избягам 

  Поезия
754 0 9

Аз не мога от теб да избягам,

всяка нощ се връщам при теб.

Не спя, запазих лошия навик,

среднощно към теб да вървя.

 

Далечно греят семпли звездици,

градът отдавна притворил очи.

А аз, със стъклена лодка отплавам,

Мислено - там, където си ти.

 

Невъзможно е от теб да избягам,

Просто, ти, си ми обсебил ума.

Изгаря ме споменът за твоите длани

и изпепеляващия огън в очи.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??