24.07.2007 г., 23:45 ч.

Невзрачна есента 

  Поезия
412 0 0

Нелепи разстояния
надничат
в следите оръждели
на зеленото.
На лятото нозете сънуват
прах и ветрове...
невзрачници.
Разголени
тъгуват
дърветата -
разсипано златисто.
Сърцата на стърнищата
чернеят.
Следи от обич,
спомени за слънце
и топла болка...
агресия
или
депресия...
за неудачници
бесило.
Невзрачна от въздишки
заплита
кукувича прежда
есента.
А казват, че е рано?!

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??