20.07.2008 г., 20:39 ч.

"Нея" 

  Поезия » Любовна
865 0 3
 

 

"Нея"

 

Нея обичаш и има защо -

тя ти радва очите.

вечер лягаш, сутрин ставаш

и я обичаш, обичаш.

Но тя попита ли за сълзите в очите?

А ти би ли погледнал друго момиче?

С нея си свикнал и има защо -

тя ти е във мечтите.

Веднъж грешна, друг път права,

а ти прощаваш и прощаваш.

Ти ревнуваш, защото обичаш,

но тя не оценява тъгата в очите.

Знаеш ли от колко неща се отричаш?

А би ли погледнал друго момиче?

© Велина Виткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??