12.01.2013 г., 10:44 ч.

Незабравим 

  Поезия » Любовна
580 0 0

Отново съм сама, в сълзи обляна,
ти остави в мен една огромна рана,
не спира да боли и не минава,
а споменът за теб завинаги в сърцето ми остава.

Умирам, за да върна дните,
когато всеки можеше да види щастието ми в очите,
причината за всичко беше ти, 
обичах те безкрайно, макар да знаех, че ще ме боли.

И отново мисля си за теб, във всеки миг и час,
и жадувам пак да пламне нещо между нас,
и знай, че винаги оставаш тук,
мястото в сърцето ми не ще заеме друг! 

© Никой Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??