14.01.2011 г., 21:35 ч.

Незабравим момент 

  Поезия
532 0 0

И все така далече сме един от друг,

но продължаваме да мислим пак за нас

Продължавам аз да помня този ден на първата целувка в Наполи.
 Небето бе синьо като в роман,

 слънцето кристално като в блян,

 душите ни чисти като детски смях,

 гласовете ясни като горски плач...

 Момент незабравим за нас бе този ден,

 момент на радост - мигове безкрайни!

 Далече си от мен ти в тоз момент,

 но чувствам аз аромата на косите ти омайни!

 

© Стела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??