3.04.2008 г., 14:46 ч.

Незабравки 

  Поезия » Любовна
651 0 15

Полъх
от спомен...
Незабравките трепнаха.

Ти ми ги даде,
когато за първи път
се погледнахме.
Помниш ли...
Такива не бях виждала -
не сини,
а искрящо топли.
Омагьосаха ме
и ги скрих
в очите си...



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??