9.12.2015 г., 20:56 ч.

Незаключено 

  Поезия » Любовна
416 0 8

Незаключено

 

Отвори ми. Аз съм на прага.

На вратата виси катинар.

Може би с любовта си избягал.

Или моят ключ е остарял?

 

Може би, във бистрото отсреща

със цигара пред чаша перно,

с Любовта преди нашата среща,

си решил да удариш едно?

 

Аз пристигнах по- рано. Отключвам.

Отдалечe знам, ще забележиш.

Ще оставя така- незаключено,

за да можеш по- бързо да влезеш.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??