Незаключено
Отвори ми. Аз съм на прага.
На вратата виси катинар.
Може би с любовта си избягал.
Или моят ключ е остарял?
Може би, във бистрото отсреща
със цигара пред чаша перно,
с Любовта преди нашата среща,
си решил да удариш едно?
Аз пристигнах по- рано. Отключвам.
Отдалечe знам, ще забележиш.
Ще оставя така- незаключено,
за да можеш по- бързо да влезеш.
© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.
Благодаря!