16.08.2007 г., 23:21 ч.

независимо... 

  Поезия
658 0 4
 

Искам да усещам докосването ти - и ти моето.

Искам да усещам сънят ти - и ти, завинаги нашият...

Искам да усещам целувката ти - завинаги обща...

Искам да  усещам гърдите ни - желание все още

несбъднато...

Искам  да те стрелвам със поглед,

 съвсем уморен,

сред  утрото сънно...

А, ти се докосваш до мен,

дано си повярваме...

Виждам те, в сърцето на птиците,

на бъдещи спомени - съвсем уморени...

Виждам те, с очите на близкото бъдеще,

в  желани и никому ненужни

препятствия...

Уморих се да виждам!

Но все пак далече от мен преклонена...

Виждам те, просто те виждам.

Прости ми, че те виждам,

моя любов  споделена...

© Цветан Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??