Земна, неземна...
слушам шептиш.
Земна, неземна...
тихо броиш.
Ценна, безценна...
нощем не спиш.
Ценна, безценна...
стих ѝ редиш.
Дивна, вълшебна...
взор прилепиш.
Дивна, вълшебна...
в треска гориш.
Лична, магична...
восък топи.
Лична, магична...
сърце ти ври.
Роба, загроба...
бръшлян уви.
Коба, прокоба...
мъзга таи.
© Светличка Всички права запазени
Благодаря за гостуването, Доре!