21.03.2007 г., 17:37 ч.

незная що да сторя... 

  Поезия
632 0 1

какво ли не направих,
на Бог в нощите се молих,
очите мокри бяха от сълзите,
а сърцето в твойте ръце,
не зная що да сторя,
за да бъдеш моето момче . . .
с какво повече да се доказвам,
изчерпах всичко, със сили не останах,
но винаги продължавах. . .  и защо?
за да разбирам ден след ден,
че ти играеш си с мен. . .
какво ли още да направя,
душа на дявола продала,
опитвам се и падам пак,
но защо аз не се отказвам,
а продължавам, все едно
търся някой мил, познат. . .
доказвах любовта си - не един,
милиони пъти, а ти със нож
в ръце - бавно, даже нежно
раздираше моето сърце. . . 
и днес не зная още що да сторя,
стоя си тук, отново пак сама,
но, мили, моля те, кажи ми,
що да сторя, за да те запазя
до мен сега. . . 

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • с какво повече да се доказвам,
    изчерпах всичко, със сили не останах

    Ти се силна! Нямя какво да се доказваш пред него.. единстено той може да съжалява!!
    Браво!
Предложения
: ??:??