23.02.2007 г., 20:35 ч.

Ние 

  Поезия
482 0 2

Ражда разума картини приказни.
Решаваме и тръгваме напред сега.
Търсиме вяра, борим се с призраци.
Изстрадана радост - миг от вечността.

Срещу света се изправяме,
сякаш в бездната скачаме.
Уморени от бягане, горди
към върха се изкачваме!

В себе си носим надежда, увереност.
Загърнати в мантията на вечността,
ние не просим човечност!
Вървим, победили СТРАХА!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??