2.07.2007 г., 14:53 ч.

Ние, хората 

  Поезия
919 0 4
Не се познаваме.
От други светове сме.
И отминаваме
като слепци.

Различни сме
и много уморени.
А всичко ни събира
и дели.

Не се познаваме.
В различни светове сме.
И всеки е затворен в своя храм;
Във свойта вяра,
в своето усещане...

А всъщност как не иска да е сам!

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??