14.11.2008 г., 16:44 ч.

Ние продължаваме! 

  Поезия » Любовна
573 0 2
 

IT IS CONTINUING

 

 

Вий може би очаквахте завършек

на случката с внезапен край.

Роптаете срещу творбата незавършена,

но незавършена ще си остане тя.

 

Когато любовта не гасне,

тя може да стопи айсберговия лед;

когато полюсите пасват,

те трябва да са две по две.

 

Когато мъката не стихва

и още жар в очичките гори;

когато да си сам е непривично,

пак може любовта да се роди.

 

И все по-пламенна ще става,

с изострени от болка сетива,

но не със роза, а стръкче от тинтява

ще паднем друг в другите крака.

 

Изправили се вече пред екрана,

актьорската игра ще подновим,

за да поддържаме във дух романа

за принцесата и момъка един.

© Дивата Лагуна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ехе,браво!!!Има яко продължение!Дано има "и заживели щастливо до края на дните си"!!!Хубаво и забавно пишеш!
  • Добреее! Признавам си- аз роптаех и държах да има продължение! И благодаря за това!
Предложения
: ??:??