11.11.2008 г., 16:24 ч.

Никакви... 

  Поезия » Философска
658 0 3

Никакви...

 

(На М.)

 

Различни сме, и всякакви, и чужди.
Еднакво сме научени да си мълчим.
И моите са твои някакви си нужди,
и свои сме, и някак пак горчим...

 


Без граници сме се ограничили,
до себе си не стигаме, а все вървим.
И търсиш ме, а откога сме се открили.
И заедно сме, а повече боли...

 


Където те оставих непознат,
сега те виждам в огледало.
И бързам някъде назад,
да хвана новото начало...

 

 

 Привикнали са нашите пътеки
и свикнало е нашето "преди",
веднъж обичали, а после
отново от любов да ни боли.

 


Такива - никакви сме много пъти.
Такива никакви мълчим си...
Такава ме обичаш във стиха ми,
такива сме и в свойте липси.

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??