14.03.2007 г., 23:18 ч.

Никита 

  Поезия
565 0 3

Какво е свободата в този свят?
Агресия или илюзия необходимост.
Във мъка е животът ни облят,
въртим се в кръг - непредвидимост.

Наш неприятел е смъртта,
за да живеем във безвремие,
страхът ни спира любовта,
остава само недоверие.

И търся твоето сърце
обгърната от неизвестност,
към теб отчаяно ръце
протягам в сляпа безсловестност.

А моят път във този свят
потъва в бездна от мълчание,
но ще открия светъл бряг -
далеч от болка и страдание.


~Това стихотворение съм посветила на любимата ми героиня от  тв сериал - Никита, на нейната вечна борба със смъртта и на дългия извървян от нея път към сърцето на Майкъл...~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??