Никога не съм копнял така за нягой друг,
ти ме отключваш,
ти отприщваш най-нежната и най-страстната част от мен,
не мога да мисля за нищо друго освен теб,
сънувам те и мисля за теб,
каквото и да правя, сякаш си до мен,
усещам те,
сутринта като се усмихнеш като ти пиша и света ми грейва,
усещам те и няма нужда нито една дума да изречеш,
твоите думи, онази вечер в неделя,
аз останах омаян,
аз щях да изрека същото,
не знам какво да правя,
но ще се постарая да направя твоя живот по- интересен, по-щастлив и по-красив!
Искам да пиша стихове по твоето тяло с устните си.
© Лъв Всички права запазени