Feb 5, 2023, 12:50 AM  

Никога 

  Poetry » Love
447 0 0

Никога не съм копнял така за нягой друг,

ти ме отключваш,

ти отприщваш най-нежната и най-страстната част от мен,

не мога да мисля за нищо друго освен теб,

сънувам те и мисля за теб,

каквото и да правя, сякаш си до мен,

усещам те,

сутринта като се усмихнеш като ти пиша и света ми грейва,

усещам те и няма нужда нито една дума да изречеш,

твоите думи, онази вечер в неделя,

аз останах омаян,

аз щях да изрека същото,

не знам какво да правя,

но ще се постарая да направя твоя живот по- интересен, по-щастлив и по-красив!

 

Искам да пиша стихове по твоето тяло с устните си.

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??