16.12.2005 г., 22:30 ч.

Никога 

  Поезия
636 0 2

             Никога не идвай ти при мене,

щом избра си другата, върви,

нищо, че ще плача аз за тебе,

щом обичаш нея, ти върви.

             Моето сърце, ще те забрави,

макар, че част от него ми отне,

душата моя няма, да забрави,

как със подлост тя от мен, те взе.

Никога не искай, да се върнеш,

            щом избра си нея, забрави ме,

            никога не искай, да си с мене,

            аз съм мъртва вече, но за тебе.

 

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??