Dec 16, 2005, 10:30 PM

Никога 

  Poetry
648 0 2

             Никога не идвай ти при мене,

щом избра си другата, върви,

нищо, че ще плача аз за тебе,

щом обичаш нея, ти върви.

             Моето сърце, ще те забрави,

макар, че част от него ми отне,

душата моя няма, да забрави,

как със подлост тя от мен, те взе.

Никога не искай, да се върнеш,

            щом избра си нея, забрави ме,

            никога не искай, да си с мене,

            аз съм мъртва вече, но за тебе.

 

© Сиска Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??