22.01.2012 г., 21:42 ч.

Никога не казвай "никога" 

  Поезия » Друга
806 0 9

   Никога не казвай „никога”

 Самонадеяна ли съм?  Не  знам...
 Отричах с ярост мъдростта човешка.
 От забрани вдигнах тъмен храм
 и вярвах, че животът вън  е  грешка.

 Торнадо връхлетя и храма ми събори.
 Усмивка - слънчев лъч ме заслепи.
 Когато колебливо очите си отворих,
 видях света примамливо красив.

 Дали от руините нов храм ще направя?
 Не  знам! Не ме вълнува тука и сега...
 Но мисля, че едва ли вече ще  забравя:
 "Не казвай "никога"! Дори и на шега...                                                                                                             

© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??