18.02.2006 г., 18:58 ч.

Никога не срещнах любовта 

  Поезия
906 0 1
В живота си никога аз
не можах да позная
свещеното чувство с име - любов,
за което толкова хора говорят,
че не си ли изпитал
не си и живял.

Кажете ми хора -
нима любовта споделена
наистина носи със себе си
толкова святост и толкоз живот.

Да.Живота ми тежък премина в грижи
и време не можах да намеря
за мъничко доза любов
за чувството тъй свято на този живот.

© Надя Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??