3.10.2019 г., 18:30 ч.

Никотин 

  Поезия » Друга
406 0 0

Никотин, 

сиви мисли съпроводени с дим,

Сив на цвят – Никотин,

по-автентичен по лицата ни от грим. 

Никотин,

рано сутрин все още като спим,

той подпира ранна сутрин,

както ученик сутрин чин. 

Никотин – на настроение вечен господар,

на младо и старо лице, придава пресъхващ загар.

Ах Никотин,

този дявол със залъгващ чар!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??