17.10.2008 г., 0:51 ч.

Никоя 

  Поезия » Любовна
456 0 1

И вън е тъмно, а ти не си до мен...

Къде е всичко свързано с теб?!

Изчезна просто, отлитна с вятъра,

а ти ми липсваш повече от всякога.

Няма те, отиде си от мен,

забрави ме, загърби любовта ми към теб... остави ме...

Останах тук с мисълта за теб, изгаря тя... сърцето ми руши...

Обичам те завинаги!

Но ти не чуваш мойте думи, минало за теб е всичко помежду ни...

А колко искам ти да ме прегърнеш и радостта ми да възвърнеш...

Но целувките твои сладки,

ще си спомням аз само за тях.

Ти обикна друга жена

и аз съм просто Никоя...

 

 

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, Моника, хареса ми!
    Не си никоя, миличко, ще дойде истинската любов и при теб!
    Прегръщам те!
Предложения
: ??:??