6.02.2011 г., 22:09 ч.

Нима 

  Поезия » Еротична
1135 0 16

Нима животът е мечта красива -
тиара, свила блян в  косите ти?
Нима очите ти на самодива
ще омагьосват с порив дните ми?
Нима на устните ти галещи
откривам сгушената вечер?
Нима страниците ти парещи
ме водят към частица вечност?
Нима съм диво онемял
и дързък, чак до полудяване,
и с плам по тебе съм изгрял
във миг на нежно окриляване...
Нима гориш до мен, непитаща,
ухаеща на красота,
и стене радостта,  връхлитаща
изящната ти голота...?
Нима си истинска, или сънувам?
... Разбрах - за тебе съществувам!!!

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??