1.10.2007 г., 13:19 ч.

Нима греша? 

  Поезия
647 0 4
Дали когато те обичам,
когато искам да съм с теб...
грешка правя,
нима не знам, че сърцето ти е лед?
Дали когато ти звъня,
за малко, само да ти чуя аз гласа,
грешка правя,
че ще ме боли, зная след това?
Дали когато те целувам,
когато галя твоето лице,
грешка правя,
макар да знам, че друга е докоснала твоето сърце?
Нима това е грешка... грешка ли е любовта?
А защо тогава бягаш от мен и от света?
Нима онази с интересите си към коли,
повече любов предлага?
Ставаш смешен... разбери!
Нима е грешка... грешка... от кога?
Да те обичам туй е грешка?
Та от кога грях стана любовта?

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??