8.02.2008 г., 17:31 ч.

Нима по-малко те обичам? 

  Поезия » Любовна
707 0 2
Простих ти
всяка твоя грешка...
Нали такава съм,
от извора прощавам...
Забравих думите,
които ме раниха.
Нали такава съм,
обичам да забравям...
Отиде си
и завеща ми само тъгата,
и спомените неспирно да болят.
Прорязващо откъсна се от мен
и сякаш времето забави своя ритъм,
сякаш отдавна бил си...
И какво от това, че не си до мен,
нима по-малко те обичам?

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??