3.10.2023 г., 16:26 ч.

Нинджа-Робокоп-Джадай 

  Поезия » За деца
295 1 9

Много искам да порасна

и професия избрах,

според някой е опасна,

ала мен не ме е страх.

Важно е голям да стана,

здрав и силен - то се знай

и започвам тройна смяна -

Нинджа-Робокоп-Джадай.

 

Бърз ще бъда и безстрашен

ще се предадат пред мен

враговете с вик уплашен

щом извадя шурекен.

Ще ги вкарам във затвора,

всеки по света ще знай

слага края на терора -

Нинджа-Робокоп-Джадай.

 

А базука щом извадя

от роботския си крак

всички танкове ще правя

на отпадъци и брак.

С моя прицел електронен

дето вижда до безкрай

ще съм твърд и непреклонен -

Нинджа-Робокоп-Джадай.

 

После бързо ще измъкна

и светлинния си меч

щом по тъмно се натъкна

на корав борец по кеч.

Силата ще бъде с мене

победен ще се покай,

ще го сложи на колѐне

Нинджа-Робокоп-Джадай.

© Веселин Банков Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато порасна, искам да стана... »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??