Много искам да порасна
и професия избрах,
според някой е опасна,
ала мен не ме е страх.
Важно е голям да стана,
здрав и силен - то се знай
и започвам тройна смяна -
Нинджа-Робокоп-Джадай.
Бърз ще бъда и безстрашен
ще се предадат пред мен
враговете с вик уплашен
щом извадя шурекен.
Ще ги вкарам във затвора,
всеки по света ще знай
слага края на терора -
Нинджа-Робокоп-Джадай.
А базука щом извадя
от роботския си крак
всички танкове ще правя
на отпадъци и брак.
С моя прицел електронен
дето вижда до безкрай
ще съм твърд и непреклонен -
Нинджа-Робокоп-Джадай.
После бързо ще измъкна
и светлинния си меч
щом по тъмно се натъкна
на корав борец по кеч.
Силата ще бъде с мене
победен ще се покай,
ще го сложи на колѐне
Нинджа-Робокоп-Джадай.
© Веселин Банков All rights reserved.