Случайна среща –
пърхат черните мигли.
Огън в лицето.
Дълго чакане
вече не ме измъчва.
Бялата рокля.
Нахален поглед
я разтапя отвътре.
Смачкано цвете.
Лесно се чупят
веригите от кристал.
Лее се жлъч.
Есенно листо
носи мили спомени.
Тя е приятел.
© Стефан Всички права запазени