Днес за пореден път ме попитаха какво ми има.
Отново с усмивка на лице отговорих,че всичко е наред.
Какво ми имаше?
Нищо естествено.
Едно "нищо" с кафяви очи.
Едно"нищо"с кестенява..
не много дълга коса.
"Нищо със светло шоколадов тен.
Просто нищо.
Едно прекрасно нищо.
© Стилияна Всички права запазени
Поздрав, Стилияна!