не ми е нужно вино
за да се опия
а само гласът ти
нито вода
за да измия очите си
достатъчно е да погледна
в твоите
и нищо друго
щом мога жаждата си да утоля
от устните ти
© Ласка Александрова Всички права запазени
очи - магия
и нежни устни,
да се опия...
--------------------------
Хубав и нежен стих!
Поздрави, Ласка!